logo

Animator petreceri copii Adunatii Copaceni

Animator petreceri copii Adunatii Copaceni

Noi suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura serviciul de animator petreceri copii Adunatii Copaceni cu clovni, printese, supereroi si personaje din povesti si desene animate. Serviciul nostru este preferat de copii deoarece noi gasim mereu formula potrivita pentru a-i distra si a le asigura o petrecere pe cinste. Pe site-ul Ursula puteti gasi absolut toate informatiile despre pachetele de servicii oferite de noi si preturile percepute pentru fiecare pachet in parte.

Pe site aveti la dispozitie atat o galerie foto, cat si o galerie video in care pot fi vazute petreceri similare asigurate de noi in trecut. Serviciile noastre includ si ursitoare botez Adunatii Copaceni, adica acele voci ale sortii care vor veni la botezul copilului dumneavoastra si ii vor depana un fir frumos al povestii sale.

Te invitam in lumea noastra speciala pentru a vedea ce stim sa facem, pentru a te convinge ca serviciul de ursitoare Adunatii Copaceni este tocmai potrivit pentru animarea unei petreceri si pentru a respecta traditiile ancestrale ale poporului roman.

Serviciul de ursitoare botez Adunatii Copaceni vine in mai multe pachete. Primul pachet este cel denumit Coral. Pretul lui este de 300 RON, iar acesta include trei ursitoare fermecate ce vor interpreta timp de 20 de minute momentul artistic special pregatit pentru botezul copilului dumneavoastra. Costumatia ursitoarelor este una special aleasa pentru a reprezenta foarte bine aceste creaturi mitice ale folclorului nostru national.

Pachetul Coral include si coloana sonora, precum si o sesiune foto la finalul reprezentatiei. Acest pachet include atat zodiacul european, cat si zodiacul chinezesc. In plus, primiti si interpretarea numerologica a zilei de nastere a copilului dumneavoastra pe langa numeroasele bonusuri de care beneficiati. Acestea sunt baloane de sapun, tunuri de confetti si petale de flori.