logo

Mos Craciun de inchiriat Dascalu

Mos Craciun de inchiriat Dascalu

Daca se apropie sarbatorile de iarna si doriti sa organizati o petrecere tematica, Mos Craciun nu poate lipsi de acolo. Noi va asiguram cel mai bun personaj Mos Craciun petrecere copii la care va puteti gandi. Alaturi de el vor veni la petrecere Renii, Craciunita, multi spiridusi, precum si Omul de Zapada celebru din povestile pentru copii.

Nu exista copil care sa nu il iubeasca pe Mos Craciun, iar noi stim acest lucru si dorim sa facem din aceasta experienta una de neuitat pentru toti baieteii si fetitele care cred in Mos Craciun si in puterea lui de a aduce cadouri copiilor din intreaga lume. Aducem un Mos Craciun de inchiriat Dascalu la orice petrecere pentru copii, acolo unde veti avea nevoie de serviciile noastre.

Pachetele noastre pentru inchiriere Mos Craciun Dascalu Ilfov sunt in numar de 3. Pentru primul pachet platiti 150 de lei pe ora si beneficiati de un personaj fascinant care va imparti copiilor cadourile oferite de parinti. El va fi numai ochi si urechi la poeziile celor mici.

Al doilea pachet vine la pretul de 250 de lei pe ora si include un spiridus gratuit care va fi alaturi de Mos Craciun pe tot parcursul petrecerii. Acest personaj simpatic va organiza jocuri frumoase cu copiii si va modela baloane, alaturi de serviciul de pictura pe fata asigurat de el.

Al treilea pachet de inchiriere Mos Craciun serbare Dascalu Ilfov vine la pretul de 350 de lei pe ora. Aici veti avea parte de un Mos Craciun cu totul deosebit costumat ca la carte. Vestimentatia sa ii va cuceri cu siguranta pe toti cei prezenti, caci este una de lux.