logo

Petreceri tematice copii sector 1

Petreceri tematice copii sector 1

Daca doriti sa va ajutam sa organizati cele mai frumoase petreceri tematice copii sector 1, ati nimerit bine pe acest site! Noi am conceput cateva pachete speciale de petreceri tematice sector 1 din care puteti alege personajele preferate, serviciile dorite si accesoriile ce vor fi folosite de aceste personaje. Petrecerile noastre tematice au in centru personaje de desene animate, personaje celebre care sunt cunoscute de absolut toti copiii din tara noastra.

Putem configura impreuna un pachet cu personaje petreceri tematice si vom aduce la petrecerea copilului dvs. exact ceea ce el isi doreste. Daca nu doriti sa alegeti neaparat un pachet din cele afisate pe site-ul nostru, va putem asigura unul personalizat, configurat special pentru dvs.

Pachetul Mickey si Minnie va aduce celebrele personaje la petrecerea dvs. Pretul este de 950 de lei, iar in pachet sunt incluse jocuri de baloane, baloane colorate umflate cu heliu, pahare personalizate cu celebrele personaje Disney, farfurii din carton personalizate, servetele si fata de masa de asemenea personalizate. Primiti in acets pachet si o fata de masa superba tocmai potrivita pentru o asemenea petrecere.

Copiii se vor bucura si de o pinata plina cu bomboane care cu siguranta va fi chiar pe placul lor. Atmosfera va fi completata de un banner special cu un mesaj de La Multi Ani, banner ce va decora petrecerea dvs. Putem adauga sau elimina ceva din acest pachet, in functie de dorinta dvs. Serviciile noastre sunt flexibile de fiecare data