logo

Ursitoare botez Baneasa

Ursitoare botez Baneasa

Al doilea pachet disponibil pentru serviciul de ursitoare botez Baneasa este cel numit Rubin. Pentru doar 400 RON dumneavoastra primiti 12 elemente in care sunt incluse serviciile de la pachetul precedent precum si un animator-surpriza.

Urmatorul pachet este cel de 500 RON, iar el este denumit Safir. Pachetul include in plus un ingeras sau o ursitoare rea. Ca si la pachetele precedent, toate textele sunt personalizate pentru a fi adaptate cat mai bine botezului la care Ursitoarele sunt solicitate.

Pentru pachetul Smarald de 650 RON veti primi in plus pe langa ceea ce este inclus in pachetele precedente si masina de fum. Aceasta va crea o atmosfera de neuitat si va va transpune in atmosfera botezului asa cum va doriti. Animatorii Ursula si ursitoarele sunt personaje foarte importante pentru reusita unei petreceri de botez sau a unei petreceri prilejuite de ziua de nastere.

Acest serviciu de ursitoare botez Baneasa este adresat celor care vor sa marcheze asa cum se cuvine o petrecere sau orice eveniment important din viata de familie. Totul este facut profesionist, avem personaje din desene animate, personaje din basme, ursitoare si supereroi, Spiderman, Batman sau Superman. Pentru copiii care iubesc magia, noi am pregatit un pachet special de magician petreceri copii Comana. Magicianul nostru interactioneaza foarte bine cu toti copiii indiferent de varsta lor si integreaza intregul auditoriu in spectacolul sau. Trucurile sale speciale si numerele deosebite de iluzionism ii vor antrena pe copii in activitati interactive si foarte interesante. Putem aduce un magician petrecere copii Comana la o gradinita de stat sau gradinita privata, acasa la dumneavoastra, la birou, la scoala sau intr-un alt loc din oras.